COMUNICAT FURT

Am fi dorit sa incepem al douazeci-lea an de existenta al organizatiei noastre prezentandu-va raportul nostru anual de activitate pentru a ne bucura impreuna de reusite si pentru a primi recomandari de imbunatatire pentru activitatile viitoare.
Din pacate insa trebuie sa incepem cu un anunt neplacut. In noaptea dintre 16 si 17 martie anul curent persoane neidentificate au furat motorul ambarcatiunii Delphis care deserveste programul Delfinii in criza!. Aceasta se afla pe o propietate privata in satul Lazu apartinand unuia dintre membri organizatiei ,fiind depozitata corespunzator pentru perioada iernii.
Dorim pe aceasta cale sa facem publice semnalmentele acestui motor pentru ca in cazul in care persoane binevoitoare ce intentioneaza sa cumpere motoare de ambarcatiuni la mana a doua sa ne informeze daca descopera semnalmentele transmise de noi. Rugam presa sa ne ajute publicand aceste semnalmente: motor Mercury , culoare capac si parti exterioare neagra, capacitate 20 CP, cizma lunga, trim electric, avand seria OR 251595. Motorul este prevazut cu comanda la distanta.
Judecand dupa modul greoi in care au reactionat organele abilitate ne exprimam indoiala ca acestea vor solutiona cazul si de aceea comunicam un numar de telefon la care putem fi apelati 24/24 7/7pentru orice informatii legate de acest caz : 0744 507 709

Anunțuri

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: