Trimite un SMS la 8880 din reteaua Vodafone

După primii 3 ani de activitate a programului Delfinii in criză! – Dolphins in distress !, echipa Oceanic Club a hotărât că este absolut necesară înfiinţarea unei structuri care să preia şi să soluţioneze cazurile de animale sălbatice aflate în dificultate. Astfel s-a decis înfiinţarea Echipajului de intervenţie şi salvare a animalelor sălbatice aflate în dificultate. Parteneriatul cu diverse instituţii precum Serviciul “Apel Unic de Urgenţă 112” ; Dispeceratul Administraţiei Bazinale “Dobrogea – Litoral” a Administraţiei Naţionale “Apele Române”; Poliţia de Frontieră , ne-a adus în atenţie numeroase cazuri de animale sălbatice aflate în dificultate pentru care nu există structuri specializate care să poată interveni: delfini eşuaţi vii, lebede prinse în gheaţă în decursul iernii, ţestoase afectate de incendii ale stufărişului, etc.

Avem experienţă, din echipa noastră fac parte medici veterinari, biologi si ecologi , avem parteneriate cu instituţii specializate în domeniile de interes ale acestei structuri de intervenţie. Pentru completarea dotării echipajului cu cele necesare este nevoie de încă 35.000 de euro iar pentru funcţionarea anuală este de asemenea nevoie de un buget estimativ de 14.000 euro.

Alături de contribuţia directă a membrilor organizaţiei noastre şi a sponsorilor tradiţionali este nevoie implicarea mai multor susţinători.
De acum abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine acest demers al organizaţiei noastre trimiţând un mesaj cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.

Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru mediatizarea acestei modalităţi de sprijin al demersului nostru ,

Echipa
S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: