Interventie pentru salvarea unui pelican ranit

Nu au trecut nici 24 de ore de la lansarea publica a proiectului organizatiei noastre : Echipaj de Interventie si Salvare a Animalelor Salbatice Aflate in Dificultate si a aparut primul caz.
In ziua de 21 Aprilie 2011, la ora 15:20, o echipa a televiziunii Neptun ne-a informat ca pe teritoriul satului Dulcesti, judetul Constanta, in curtea unui localnic a ajuns un pelican care nu poate zbura fiind ranit la o aripa. In 30 de minute echipa noastra a ajuns la fata locului pentru a prelua animalul in cauza.
Este vorba despre un exemplar din specia pelican comun ( Pelecanus onocrotalus ) care prezenta o fractura deschisa a aripii stangi cel mai probabil produsa prin impuscare. Intru-cat pasarea are nevoie de ingrijire de lunga durata si este posibil ca dupa vindecare sa nu mai poata zbura a fost transportata la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta. Fiind intr-o stare avansata de deshidratare I s-au administrat lichide si a primit hrana urmand ca in cursul zilei de 22 Aprilie sa suporte o interventie chirurgicala. Starea animalului s-a imbunatatit si sunt toate sansele ca acesta sa fie salvat.

Va reamintim ca acest demers al organizatiei noastre este sustinut pana in prezent doar de membrii S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club. Alături de contribuţia directă a membrilor organizaţiei noastre şi a sponsorilor tradiţionali este nevoie de implicarea mai multor susţinători. Abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine acest demers al organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.De asemenea pana la 15 Mai puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit pe care il datorati statului completand formularul 230 cu datele organizatiei noastre : S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, CUI : 14503924 ; IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX , si trimitandu-l insotit de fisa fiscala eliberata de angajatorul dumneavoastra , catre administratia financiara de care apartineti.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: