Pescarus salvat. Delfin esuat.

Telefon 24/24 7/7 pentru animale SALBATICE aflate in dificultate si delfini esuati : 0744507709

COMUNICAT

Ref: – salvare pescarus lovit de masina
– recuperare marsuin esuat.

Echipajul de Interventie si Salvare a Animalelor Salbatice Aflate in Dificultate a actionat in ziua de 25 aprilie 2011 pentru salvarea unui pescarus din specia Larus argentatus , juvenil cel mai probabil accidentat de o masina. Desi nu prezenta rani deschise, acesta se afla in imposibilitatea de a zbura. Echipa noastra la preluat si i-a administrat tratamentele necesare. In scurt timp pasarea a inceput sa primeasca hrana si lichide pentru rehidratare.

In aceeasi zi echipa care deserveste programul Delfinii in criza ! – Dolphins in distress! a identificat si recuperat de pe plaja din Mamaia un cadavru ( al treilea pe anul 2011 ) de delfin din specia Phocoena phocoena ( marsuin) , mascul , juvenil cu lungimea totala de 97 cm. Moartea acestuia a survenit ca urmare a prinderii sale in plase de pescuit .

Echipa
S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club

Abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine aceste demersuri ale organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.
De asemenea pana la 15 Mai puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit pe care il datorati statului completand formularul 230 cu datele organizatiei noastre : S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, CUI : 14503924 ; IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX , si trimitandu-l insotit de fisa fiscala eliberata de angajatorul dumneavoastra , catre administratia financiara de care apartineti.

Anunțuri

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: