Un Uliu Sorecar ( Buteo buteo ) a avut probleme , dar noi am fost acolo !

Echipajul de Interventie si Salvare a Animalelor Salbatice Aflate in Dificultate si a intervenit din nou.
In ziua de 29 Aprilie 2011, la ora 06:45, o echipa Oceanic Club aflata in misiune de monitorizare a faunei ornitologice (pasari) si de chiroptere (lilieci) in zona comunei Sacele a identificat un exemplar de uliu sorecar (Buteo buteo )care nu poate zbura fiind ranit la o aripa. O ora mai tarziu pasarea se afla deja in sala de operatii veterinare. Avea o fractura in zona de insertie a aripii , cu rana deschisa, cangrenata.
In urma interventiei chirurgicale pasarea se afla acum in afara pericolului la sediul organizatiei noastre unde urmeaza sa se refaca in urmatoarele saptamani. Deja accepta hrana si lichidele de hidratare

Echipa
S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club

Va reamintim ca acest demers al organizatiei noastre este sustinut pana in prezent doar de membrii S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club. Alături de contribuţia directă a membrilor organizaţiei noastre şi a sponsorilor tradiţionali este nevoie de implicarea mai multor susţinători. Abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine acest demers al organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.De asemenea pana la 15 Mai puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit pe care il datorati statului completand formularul 230 cu datele organizatiei noastre : S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, CUI : 14503924 ; IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX , si trimitandu-l insotit de fisa fiscala eliberata de angajatorul dumneavoastra , catre administratia financiara de care apartineti.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: