Evolutie animale salvate

02 Mai 2011

COMUNICAT

Ref: evolutie animale salvate: Pelican comun; Pescarus argintiu; Uliu sorecar. Telefon 24/24 ; 7/7 : 0744507709

Asa cum v-am informat Echipajul de Interventie si Salvare a Animalelor Salbatice Aflate in Dificultate si a intervenit deja pentru salvarea a 3 exemplare animale salbatice : un pelican comun, un pescarus argintiu si un uliu sorecar .
Pelicanul salvat in satul Dulcesti la 21 Aprilie 2011 este aproape complet refacut dupa operatie.Deoarece a fost necesara amputarea partiala a aripii stangi acesta nu va mai putea zbura . S-a integrat insa perfect printre pelicanii comuni din cadrul microrezervatiei Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta unde poate fi vazut de vizitatori pe lac in compania celorlalti. Este usor de recunoscut avand aripa stanga mai scurta si pentru inca o perioada patata cu albastru de metilen (substanta folosita in tratament).
Pescarusul a fost eliberat la doar doua zile de la administrarea tratamentului fiind complet refacut.
Uliul sorecar si-a refacut capacitatile de hranire la doar 3 zile de la operatie. A trecut de la etapa de hranire cu administrare directa la etapa in care sfasaie singur carnea care I se ofera. A scapat de imobilizarea obligatorie insa in continuare este tinut intr-un spatiu restrans pentru vindecare. Estimam ca in aproximativ doua saptamani va intra in programul de readaptare la viata de zbor, urmand ca peste aproximatov o luna sa fie eliberat in zona in care a fost identificat: localitatea Sacele ( Constanta)

Echipa
S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club

Va reamintim ca ne puteti sustine activitatea in mai multe feluri: ca voluntari sau ca donatori : abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine acest demers al organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.De asemenea pana la 15 Mai puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit pe care il datorati statului completand formularul 230 cu datele organizatiei noastre : S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, CUI : 14503924 ; IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX , si trimitandu-l insotit de fisa fiscala eliberata de angajatorul dumneavoastra , catre administratia financiara de care apartineti.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , ,

4 răspunsuri to “Evolutie animale salvate”

 1. Cocalari si Pitzipoance Says:

  Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

 2. alesandru Says:

  cum pot salva un pui de uliu, a picat pe pervazul unei vecine cand l-am eliberat, nu stiam ca e pui si ca nu stie sa zboare.

 3. tazvan Says:

  Buna seara! Daca sunteti in zona judetelor Constanta sau Tulcea il putem prelua noi . Daca nu , prima operatiune care se face la orice animal este sa il hidratati . apoi in cazul uliului , in functie de specie si de varsta i se administreaza tipul de hrana.

 4. mirela Says:

  Buna ziua,

  Pe acoperisul unei magazii a cazut un pui de pescarus. Este total dezorientat…
  vom incerca sa-i dam apa..si hrana, dar chiar nu stim ce. Se pare ca mai are destul timp pana va putea zbura.
  Daca se poate sa ne spuneti unde l-am putea duce, ar fi excelent, deoarece nu cred sa reziste singur 2-3 saptamani.
  Putem fi contactati la tel 0730.278.701-zona City Mall Constanta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: