2 Marsuini esuati

In data de 14 Mai 2011 echipajul programului “Delfinii in criza ! – Dolphins in distress!” a identificat un marsuin esuat mort in zona plajei Tataia care cel mai probabil face parte din cele 7 semnalari de la sfarsitul saptamanii trecute a carei localizare a fost insa transmisa eronat in prima faza. In aceasta situatie avem de-a face cu al 6 caz confirmat fizic din 7 semnalari. Este vorba despre o femela adulta tanara de Phocoena phocoena relicta. Moartea acesteia a survenit prin inec, in urma prinderii sale in plase de pescuit. Momentul mortii a fost apreciat ca fiind pozitionat in urma cu 1 saptamana fata de momentul esuarii.
In data de 15 Mai 2011 , dispeceratul serviciului Apel Unic de Urgenta 112 si dispeceratul Apele Romane ne-au semnalat prezenta unui delfin esuat in zona Eforie Nord. La intoarcerea echipei de monitorizare din zona de nord a litoralului romanesc aceasta s-a mobilizat pentru identificarea si recuperarea exemplarului. Este vorba de un pui de marsuin de numai 76 cm lungime, femela, care a murit prin inec in urma prinderii in unelete de pescuit. Momentul mortii acestuia a fost pozitionat in urma cu 2 saptamani fata de momentul esuarii.
Pana astazi echipa S.E.O.P.M.M. Oceanic Club a inregistrat de la inceputul anului pana in prezent 13 cazuri (+1 neconfirmat fizic )

Echipa
S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club

Abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine aceste demersuri ale organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.
De asemenea pentru sustinerea activitatii noastre se pot face donatii/sponsorizari in contul S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX ; CUI : 14503924.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: