Interventie pentru salvarea unui pui de marsuin esuat

20 Mai 2011

In urma unui apel telefonic de la serviciul 112 echipa SEOPMM Oceanic Club a identificat si recuperat un pui viu nascut de cateva ore de marsuin . In prezent impreuna cu dr. vet. Nicoleta Ursu ( delfinariu Constanta) incercam sa il mentinem in viata urmand ca dupa primele 72 de ore sa luam o decizie privind viitorul sau . Incepand de maine ajutati de un prieten al organizatiei noastre care detine o ambarcatiune vom incerca sa identificam grupul din care face parte femela care l-a nascut pentru a incerca sa il realaturam grupului. In primele 72 de ore insa acesta are nevoie de urmarire atenta a starii de sanatate si de alimentatie la fiecare 2 ore.Acesta este tinut intr-un strat de apa suficient de mic pentru a nu patrunde pe event ( orificiul respirator). Avand doar cateva ore nu a apucat sa fie invatat de mama sa , disparuta cel putin pentru moment, sa se ridice la suprafata sa respire. Acesta nu poate fi eliberat pur si simplu acum pentru ca ar fi sortit pieirii ne stiind sa inoate si fiind incapabil sa isi prinda singur hrana. In actiunea noastra am fost sprjiniti si de doi voluntari de la organizatia Mare Nostrum.

Echipa S.E.O.P.M.M. Oceanic Club
Constanta Str. Decebal nr. 41
tel: 0744 507 709
fax:0341 101 585
oceanic.club@gmail.com sau club@oceanic.ro
http://www.oceanic.ro

Abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine aceste demersuri ale organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.
De asemenea pentru sustinerea activitatii noastre se pot face donatii/sponsorizari in contul S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX ; CUI : 14503924.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: