Misiunea „pui de marsuin” continua

In timp ce echipa Oceanic Club ne ocupa de puiul de marsuin , si lucrurile merg bine pana acum, dispeceratul Apele Romane ne-a informat astazi despre existenta a inca 6 delfini esuati morti in zonele Mamaia , Navodari si Corbu.
Din pacate echipa noastra de interventie a fost indisponibila de ieri fiind angrenata in salvarea puiului de marsuin esuat viu, vineri pe o plaja din zona Constanta – Faleza Nord.
Maine incep cautarile pe mare a grupului din care face parte puiul aflat acum in grija noastra. Daca acesta va fi identificat se va incerca alaturarea puiului acestui grup. Intreaga operatiune va fi videomonitorizata . Daca operatiunea nu va reusi, singura alternativa a acestui exemplar de Phocoena phocoena relicta pentru a trai este mentinerea sa in captivitate la delfinariul din Constanta.

Echipa S.E.O.P.M.M. Oceanic Club
Constanta Str. Decebal nr. 41
tel: 0744 507 709
fax:0341 101 585
oceanic.club@gmail.com sau club@oceanic.ro
http://www.oceanic.ro

Abonaţii reţelei de telefonie Vodafone pot susţine aceste demersuri ale organizaţiei noastre trimiţând un sms cu textul DELFIN la 8880. Valoarea mesajului este de 3 euro şi include toate taxele.
De asemenea pentru sustinerea activitatii noastre se pot face donatii/sponsorizari in contul S.E.O.P.M.M. Oceanic Club, IBAN: RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX ; CUI : 14503924.

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: