„Sărbătoreşte diversitatea şi creativitatea” la Cobadin

Societatea de Explorări Oceanografice şi Protecţie a Mediului Marin Oceanic-Club organizează evenimentul ce marchează finalizarea proiectului  „Fii  prieten cu natura! „.

Evenimentul, numit „Sărbătoreşte diversitatea şi creativitatea”, va  fi desfăşurat la Grupul Şcolar din Cobadin în data de 13 iunie începând cu ora 12:30. Cu acest prilej, elevii implicaţi în proiect vor avea ocazia de a-şi expune obiectele decorative tradiţionale şi costumele realizate din materiale reciclabile în cadrul Atelierului de creativitate organizat în luna mai a acestui an. Acesta a avut rolul de a spori creativitatea tinerilor, dar totodată şi de a transmite rolul nostru ca oameni în raport cu natura.

Tot cu ocazia acestui eveniment, va fi realizată şi expoziţia de fotografie „Rolul nostru ca oameni în relaţia cu natura„. Fotografiile au fost realizate de elevi utilizând metoda non formală Photovoice, metodă ce a contribuit la formarea abilităţilor tinerilor în tehnica fotografică, lucrul cu imaginile digitale, crearea unor produse noi. Prin această metodă s-a urmărit exprimarea propriilor păreri ale tinerilor, care apoi pot avea forţa de a schimba ceva în comunitate. Fotografiile au fost însoţite de un text scurt, un mesaj al imaginilor.

 

Proiectul „Fii prieten cu natura!” este desfăşurat în cadrul Programului Tineret în Acţiune, Sub-Acţiunea 1.2 – Iniţiative ale tinerilor, având o valoare totală de 5100 Euro. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: