Oceanic Club Info 09.09.2015

În perioada 07-09 Septembrie 2015 echipa Societății de Explorări Oceanografice și Protecție a Mediului Marin Oceanic-Club a oferit suport logistic și uman unui proiect de cercetare al prietenilor de la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa. Acțiunea face parte din proiectului european PRIDE – Drivers of Ponto Caspian Biodiversity, la care Muzeul Antipa este participant.
Asistența oferită de echipa noastră a constat în transport pe apă (pe lacul Razelm) a echipei de cercetare cu ambarcațiunea DELPHIS și asistență la operațiunile pe apă pentru colectarea eșantioanelor prevăzute.
Asistența a fost acordată în cadrul programului Cercetare Științifică de secol XXI – CeSt XXI, inițiat de organizația noastră în anul 2003 pentru a oferi suport în teren echipelor de cercetare ale muzeelor, institutelor și universităților din România.
Pe parcursul acestei misiuni, echipa noastră a adăugat o serie de date privind cartarea răspândirii unor specii protejate , ca parte programului de monitorizare a biodiversității din zona Dobrogei și platformei continentale românești a Mării Negre.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: